В петък миналата седмица 22-годишната Цвети Станева отпадна от Игри на

...
В петък миналата седмица 22-годишната Цвети Станева отпадна от Игри на
Коментари Харесай

Цвети след Игри на волята: какво се обърка в племето на Гладиаторите

В петък предходната седмица 22-годишната Цвети Станева отпадна от " Игри на волята " 5 след многокомпонентна борба с Виолета.

Чаровната Цвети е професионален жокей и инструктор по езда, международен първенец за 2021 година по калистеника и първенец на България за 2016, 2017, 2018, 2019 и 2020 година. Тя е самоука и е единствената жена в света, която може да извършва силови детайли за мъже.

В предаването бе част от обединението на Крум и Калоян , само че не съумя да издържи. Защо? Объркването беше Виолета “, безапелационна е Цвети. Според нея точно бизнесдамата, живееща в Америка, е най-големият клеветник в шоуто.
                             

А ето какво издаде още Цвети за присъединяване си в предаването:

Какво обърка твоята коалиция?

Виолета се обърка. Объркването беше Виолета. И явно не съумях да привлека Мудева и Теди към нас, тъй като пристигна Виолета.

Кой беше най-големият клеветник от Гладиаторите?

Виолета. Интригите бяха към нея, тъй като откогато пристигна в племето ни се обърна главата.

 Цвети Игри на волята vbox7

Кой е най-големият изменник в Игри на волята?

Хммм. Най-големият изменник в Игри на волята... Всички участници, всички племена. Не мога да се сетя за подобен. Може би... Виктория, но какво да е направила? Аз изобщо не си припомням за изменничества. Кой кого е предал... Сигурно не съм била в " Игри на волята ". Нищо не помня.

Имала ли си мокри сънища с някой от участниците?

Не, не съм имала. Имала съм по-скоро странни сънища. По-скоро ми се е повръщало, до момента в който дремя. Дали поради петте седмици на реката... Странни? Един от сънищата ми беше, че съм на концерт на Били Айлиш и Ариана Гранде в подлеза на НДК. Много необичайно. А, сънувах още нещо... Аааа.... Ами не мога да се сетя. То беше доста смешно... с Калоян. Ама какво беше... Той Калоян несъмнено помни повече от мен. Еее, да му се не види.
                             

Кой е най-забавният ти любовен миг?

Най-забавният ми любовен миг е, може би, на почивката с моя другар - тъкмо преди да вляза в " Игри на волята ". Първо минавахме трудности във водата, надуваеми, които наричахме “Игри на волята ”, след това Коколандия сред дърветата... Имаше какви ли не завършения. Разходки на пълнолуние в Доминиканска Република. Какво по-хубаво?

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР